Laddar

EXTRA: Succékedjan om öppningen i Trelleborg

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Slår upp portarna i sommar: ”Stor succé”. 

Som 24Trelleborg tidigare berättat står det nu klart att den danska lågpriskedjan Normal öppnar en butik i Trelleborg. Den 23 augusti slås portarna upp för butiken i Valengallerian. Och 24Trelleborg tog ett snack med företaget om öppningen. 

– Valet gällande vår etablering i Trelleborg är att vi ser vårt koncept som ett passande komplement för kunderna i området, samt att vi har bra placering i gallerian, säger Maria Polias, Business & Marketing Coordinator på Normal. 

Vilka förväntningar har ni på öppningen? 

– Förväntningar är att öppningen ska bli en lika stor succé som våra tidigare. Vi har märkt att kunderna verkligen uppskattar våra butiker och vårt unika koncept, säger Polias.

Butikkedjans koncept är att köpa in stora volymer av kända märkesvaror som till exempel rakhyvlar från Gillette och hårvård från L’oreal från de billigaste distributörerna i EU. Enligt Normal kan kunden på det viset spara upp till 60 procent jämfört med marknadspriset. 

– Det ska vara en spännande upplevelse när man besöker någon av våra butiker. Vi säljer helt normala varor till onormala priser, vilket jag tror det finns en efterfrågan på, säger hon.

Normal befinner sig på en expansiv resa i Sverige och planen är att 30 butiker ska öppnas under året.

Relaterade artiklar