Laddar

EXTRA: Nytt överfall mot kvinna i Trelleborg

För andra gången på kort tid har en kvinna blivit attackerad i Trelleborg. I båda fallen har det skett helt oprovocerat. Nu släpper polisen signalement på männen.

delningar

Under tisdagskvällen misshandlades en kvinna på Glädjebacksgatan i Trelleborg. Det var runt klockan åtta på kvällen som 20-årig kvinnan skulle hämta sin cykel. När kvinnan skulle plocka upp cykelnyckeln kommer två män och slår henne i nacken. Kvinnan föll sedan med ansiktet in i en tegelvägg.

– Det verkar som att det här är helt oprovocerat. Efter misshandeln så går de bara från platsen. De försöker inte stjäla någonting utan de lämnar henne bara, säger Anders Oxelbrand på Trelleborgspolisen och fortsätter.

– Det för så klart tankarna till den händelse vi hade för några veckor sedan på Bryggaregatan. Om vi har fått en sådan trend, är det så klart mycket illa.

Vid misshandeln på Bryggaregatan kunde inte kvinnan ge några signalement till polisen. Men kvinnan som blev slagen på Glädjebacksgatan såg männen och lämnar utseendebeskrivningar till polisen. Nu hoppas man på allmänhetens hjälp.

– Det rör sig om två mörkhyade män 17 till 18 år gamla, cirka 170 centimeter långa. Båda ska vid tillfället varit iklädda mjukisbyxor. Efter händelsen gick de mot Kapellgatan och sedan ner mot staden. Om någon har sett någonting runt klockan åtta under tisdagskvällen får de gärna tipsa oss.

Polisen kommer även hämta ut en övervakningsfilm från bankomaten vid platsen, i förhoppning om att hitta männen.

Polisen tipsas på 114 14.

 

Relaterade artiklar