Laddar

”Det finns två lag som dricker champagne i kväll och det känns bittert”

TFF föll oväntat mot Örgryte. Då jublar Brommapojkarna och Dalkurd, menar TFF-tränaren Patrick Winqvist, som var bitter efter matchen. "Vår prestation är inte tillräckligt bra i dag för att ta hem tre poäng, eller ens en".

delningar

Trelleborgs FF förlorade under tisdagskvällen mot Örgryte på bortaplan i Göteborg. Därmed tappar TFF viktiga poäng i den Allsvenska jakten. Tränare Patrick Winqvist var märkbart besviken när han talade med 24Trelleborg efter matchen.

– Vi gör inga mål, samtidigt bjuder vi dem på chansen att göra ett enkelt 2-0 mål på oss. Det är inte så mycket att snacka om egentligen. Vår prestation är inte tillräckligt bra i dag för att ta hem tre poäng, eller ens en. Nu ska vi hem och slipa på det här och komma tillbaka starkare till nästa match, säger Patrick Winqvist.

Vad betyder poängtappet för er i tabelläget? – Det innebär att det finns två lag som jublar och dricker champagne ikväll, och det är så klart bittert. Men så är det. Vi har knappat in mängder med poäng på Brommapojkarna och nu är vi några poäng efter igen. Men vi måste bara fokusera på att göra vårt. Vi har lag som jagar oss bakifrån också.

Superettan försätter att vara en serie där alla kan slå alla. Därmed har TFF långt ifrån gett upp hoppet om en direkt plats till Allsvenskan.

– Vi har tre hemmamatcher på Vångavallen kvar och ytterligare två bortamatcher. Det är mycket poäng kvar att spela om. I den här serien är inga lag helt säkra, säger Patrick Winqvist.

 

Trelleborgs FF ställs i nästa match mot Varberg BOIS på Vångavallen den 2 oktober.

Superettan Örgryte IS – Trelleborgs FF 2-0 (0-0) Målen: 1-0 Albin Skoglund (57′), William Atashkadeh (66′) Publik: 1 745, Gamla Ullevi Göteborg

Relaterade artiklar