Laddar

Butiken hyllas av trelleborgarna efter vinsten: ”Ni är underbara”

Sveriges bästa Lindexbutik finns i Trelleborg. Nu får butikschefen mängder av blommor av sina kunder. "Jag känner en sådan enorm stolthet över alla butiken och är så tacksam för all feedback från kunderna och fastighetsägarna" säger Eva Andersson Skelaj på Lindex i Trelleborg.

delningar

Trots att Trelleborg är en liten stad så finns det affärer i toppklass. Under gårdagen vann butiken Lindex på Algatan pris som årets bästa Lindexbutik.

– Det betyder oerhört mycket för oss att vinna det här priset. Framför allt med tanke på att vi ligger på i liten ort. Jag vill tacka alla kunder som har gett oss goda betyg i undersökningen. De är helt underbara, säger butikschefen Eva Andersson Skelaj.

Hon fick beskedet under gårdagen och under hela fredagen har hon fått ta emot blommor från kunder som vill gratulera henne och hennes personal.

– Vi visste ju att vi var nominerade och att vi hade en god chans att vinna. Men man blir ändå överrumplad när man får priset. Jag känner en sådan enorm stolthet över alla butiken och är så tacksam för all feedback från kunderna och fastighetsägarna.

Hur kommer ni att fira det här? – På måndag ska vi alla gå ut och äta tillsammans. Sedan så bjuder Lindex på en resa för alla som jobbar i den här butiken. Så istället kommer personer från huvudkontoret och andra Lindexbutiker hit och arbetar.

Relaterade artiklar