Laddar

Bobutiken har flyttat in i nya lokaler

Under tisdagen var det premiär för den nya Bobutiken.

delningar

Trelleborgshems Bobutik har flyttat från Algatan. Numera ligger Bobutiken i samma lokaler som huvudkontoret, det vill säga på Kapellgatan.

– Anledningen till att vi flyttade var att ett annat företag var intresserad av vår lokal på Algatan, då kände vi att vi kan flytta in hit istället, säger Trelleborgshems marknadschef Jeanette Ekvall. 

Det nya läget har flera fördelar, menar hon. Till exempel en kortare kommunikationsväg mellan personalen i Bobutiken och ledningen.

– Det betyder så klart väldigt mycket när vi tänker på service. I och med att vi sitter i samma hus kan vi mycket lättare ge svar på vissa frågor som våra hyresgäster har. Det ser vi som en stor fördel.

 

I Bobutiken kan hyresgästerna bland annat få hjälp med färgval av tapeter, kakel och golv vid uppfräschningar av bostäderna. Den nya bobutiken kommer dock inte bli långlivad, så fort det intilliggande Kvarteret Sparven är klart, så kommer man flytta in i större lokaler i det nya huset.

– Vi kommer att få en större yta för visningar av nyproduktioner och liknande, vilket kommer vara väldigt positivt för nuvarande och kommande hyresgäster. Men vi kommer fortfarande ha väldigt nära till huvudkontoret, säger Jeanette Ekvall.

Relaterade artiklar