Laddar

BILDEXTRA: Här är Trelleborgs nya butik

Under onsdagen öppnar Trelleborgs senaste tillskott i centrum. 24Trelleborg fick en förhandstitt på den nya butiken.

delningar

Den första november öppnar Trelleborgs nya blomsterbutik, Hantverksblomman, på Nygatan. Det är den första butiken för ägaren Lovis Holmgren. När 24Trelleborg kommer besök genomförs de sista förberedelserna inför den stora öppningsdagen.

– Den kommande helgen är en väldigt stor försäljningshelg för florister. Så det är inte bara att vi öppnar utan också att vi börjar med en sådan stor helg.

Även om butiken riktar in sig på blommor finns en del del inredningsdetaljer, med bland annat ljusstakar och små prydnader, på hyllorna. Utanför fönstret tittar många nyfikna in i lokalen.

– De här senaste dagarna har många hört av sig och varit väldigt positiva till att vi öppnar. För några timmar sedan kom det in en dam som trodde vi redan hade öppnat. Det var redan en självklarhet att det låg en blomsteraffär här, säger Lovis Holmgren.

Har du några premiärnerver? – Ja, nu är jag nervös, säger hon med ett skratt. Men just nu satsar jag mest på att få färdigt allting till öppningen. Det ska bli väldigt kul att möta alla kunderna.