Laddar

AVSLÖJAR: TFF-backen jagas av allsvenska toppklubbar

TFF-backen Alexander Blomqvist jagas av flera toppklubbar, det kan 24Trelleborg.se nu avslöja. "Det stämmer att vi tittat på alternativ", säger hans agent, Nima Modyr.

delningar

Alexander Blomqvist har vuxit ut till en viktig kugge i Trelleborgs FF sedan han anslöt till klubben från IFK Värnamo för drygt två år sedan.

– Vårt projekt har hela tiden byggt på minuter, och det har byggt upp honom till det han är i dag, säger Blomqvist agent, Nima Modyr.

Nu kan 24Trelleborg.se avslöja att den 22-årige backen jagas av flera toppklubbar i allsvenskan. Något som bekräftas av Modyr.

– Det stämmer att vi tittat på alternativ för att ”Alex” ska nästa kliv. Allt har gått enligt vår plan, han har varit fantastisk den här säsongen. Det förvånar mig inte att det finns toppklubbar i Skandinavien som vill ha honom, säger Modyr.

Enligt uppgifter till 24Trelleborg.se ska IFK Norrköping och Hammarby visat stort intresse för Alexander Blomqvist, men också IFK Göteborg.

– Jag vill inte gå in på specifika klubbar, men konstaterar att han blivit en viktig spelare i Trelleborg. Sen får vi värdera vad som är nästa steg, säger Nima Modyr.

 

Relaterade artiklar