Laddar

Allsång, pride och gycklarskola – detta händer i veckan

Här har du veckans händelser i Trelleborg kommun.

delningar

Även om vi är inne i högsommaren så har det fina vädret uteblivit. Men misströsta ej, i Trelleborg har vi en händelserik vecka framför oss. Se evenemangen nedanför:

Onsdag 9 augusti: I Trelleborg kommer man på onsdag kunna delta i en gycklarskola. Där kommer man få lära sig hur man roade sig på medeltiden. Bland annat kommer man kunna få prova på jonglering, balansövningar och annat skoj med hjälp av cirkuskonstnären Max Carling. Mer info om evenemanget hittar ni här!

Torsdag 10 augusti: På torsdag bjuder åter igen Smygehus havsbad in till allsång. Underhållningen står Angelica Alm som är känd från TV-programmet Så ska det låta. Mer info hittar ni här!

Lördag 12 augusti: På lördagen arrangeras en Dryckesfestival på Hällåkra Vingård. Inom en radie av elva kilometer i Trelleborgs kommun finns de fyra dryckesproducenterna. Nu bjuder dessa tillsammans in till en dryckesfestival. Mer information om eventet hittar ni här!

Söndag 13 augusti: På söndag är det dags för Trelleborg Pride 2017. Pridefesten kommer hållas i Stadsparken i Trelleborg. På plats kommer det att bjudas på en färgsprakande show i kärlekens tecken. Mer information om evenemanget hittar du här!

Relaterade artiklar