Mållöst när Trelleborg krigade mot Varberg: ”Jag är extremt besviken”

Trots försök blev inga mål gjorda när Trelleborgs FF togs emot på Påskbergsvallen.

Redaktionen 24Sverige.se

Kl.20:38, 10 juni, 2017

2 bilder
  • Trelleborgs Dino Islamovic och Varbergs Christoffer Arvidsson under fotbollsmatchen i Superettan mellan Varberg och Trelleborg den 10 juni 2017 i Varberg. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN
    Trelleborgs Dino Islamovic och Varbergs Christoffer Arvidsson under fotbollsmatchen i Superettan mellan Varberg och Trelleborg den 10 juni 2017 i Varberg. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN
  • Trelleborgs Kristian Haynes i kamp om bollen med Varbergs Elias Andersson under fotbollsmatchen i Superettan mellan Varberg och Trelleborg den 10 juni 2017 i Varberg. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN
    Trelleborgs Kristian Haynes i kamp om bollen med Varbergs Elias Andersson under fotbollsmatchen i Superettan mellan Varberg och Trelleborg den 10 juni 2017 i Varberg. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN

Trelleborgs FF släppte inte in ett enda mål mot Varbergs Bois, men fick inte in några riktiga målchanser heller i dagens mållösa match på bortaplan.

– Jag är extremt besviken, vi gör allt vi kan för att få fart i det, men de (Varberg) bjuder inte upp riktigt till dans, säger lagkaptenen Kristian Haynes till TV4 Sport.

Redan i första halvlek hade Markus Pode ett bra läge framför mål på Dino Islamovics inspel och efter ungefär en timmes spel fick Islamovic läge på mål, men sköt precis utanför.

I slutet försökte även Mattias Håkansson pricka in bollen, men inte heller där gick det och matchen slutade 0–0. Haynes ser det som två poäng som går förlorade och skickar en pik mot Varbergs försvarsspel.

–  Det är inte så lätt att hitta igenom när de ligger så tajt som de gör och de gör sitt försvarsspel bra så jag ska inte gnälla på det, men det är roligare att spela anfallsfotboll tycker jag.

Att Trelleborg inte släppte in något mål mot Varberg ser Haynes som en klen tröst.

– Det känns inte som de hotar oss särskilt mycket, jag är grymt besviken att vi inte får tre poäng.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Badhuspersonalen räddade livet på sexårig flicka

Personalen på Trelleborgs badhus agerade snabbt och startade hjärt- och lungräddning när en flicka var nära på att drunkna.

Gabriel Almlöf

Kl.09:15, 21 februari, 2018

Badhuspersonalen räddade livet på sexårig flicka
Trelleborgs Badhus. Foto: Gabriel Almlöf

Tisdagseftermiddagen blev dramatisk på Trelleborgs badhus. Vid halvfem tiden så kallades ambulans och räddningstjänst till badhuset efter att sexårig flicka varit nära på att drunkna.

Flickan befann sig på 1,3 meters djup innan personalen på badhuset fick upp henne på bassängkanten och påbörjade livräddning.

LÄS MER: Barn hittad livlös i simbassäng

– Badhuspersonalen fick upp flickan på bassängkanten där de omedelbart gav henne hjärt- och lungräddning varpå flickan kvicknade till, säger enhetschefen Karolina Jonasson till SVT Nyheter.

När ambulanspersonalen kom till platsen hade flickan vaknat och fick ytterligare vård. Flickan togs sedan till sjukhus för vidare observation.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Här vill Sverigedemokraterna att EU-flaggan ska tas bort

Efter den omfattande debatten på Skåneflaggan. Nu vill Sverigedemokraterna att EU-flaggan tas bort.

Henrik Nordell

Kl.08:02, 21 februari, 2018

Här vill Sverigedemokraterna att EU-flaggan ska tas bort
SD vill ha bort EU-flaggan från Regionfullmäktiges sessionssal.

Det var redan i slutet av år 2016 som Sverigedemokraterna Patrik Jönsson (SD) och Niclas Nilsson (SD) lämnade in förslaget till Regionfullmäktige. De vill att man tar bort EU-flaggan från Regionfullmäktiges sessionssal som ligger i Kristianstad. Det vill säga där Skåneregionens politiker sammanträder. Så här skriver det i motionen:

”Då EU idag symboliserar överstatlighet är det ett rent hån mot den svenska demokratin och det svenska beslutsfattande att denna symbol finns i sessionssalen. Den bör därför avläggas från den svenska demokratins finrum. Istället bör den svenska flaggan kompletteras med exempelvis den skånska, alternativt regionens vapensköld.”

LÄS MER: Statsheraldikern varnar för konsekvenser av att använda skånska flaggan

Efter ett år och tre månader kommer nu frågan att tas upp i regionfullmäktige. Där skriver tjänstemännen i sitt svar att EU-flaggan ska användas i officiella sammanhang. Exempelvis då politikerna sammanträder.

”Sverige är medlem i EU, och beslut om detta har fattats i god demokratisk ordning. Det ankommer inte, enligt regionstyrelsen, på Region Skånes högsta beslutande organ att manifestera någon form av missnöje över detta medlemskap genom att demonstrativt ta bort den Europeiska flaggan från sessionssalen i Rådhus Skåne”, står det i svaret.

Frågan har tidigare tagits upp i Regionstyrelsen. Där blev Sverigedemokraterna nedröstade av de andra partierna.

SD krävde också i sitt förslag att den Skånska flaggan skulle placeras i sessionssalen. Under hösten ledde det till en stor debatt och en strid mellan Skånepolitiker och statsheraldikern. Det slutade med ett beslut i Regionfullmäktige där de kom fram till att den korskrydda skånska flaggan ska få användas i officiella sammanhang.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Trelleborg AB har öppnat sitt eget universitet

För att kunna utbilda sina anställda har Trelleborg AB öppnat ett eget campus på huvudkontoret.

Gabriel Almlöf

Kl.21:00, 20 februari, 2018

Trelleborg AB har öppnat sitt eget universitet
Foto: Trelleborg AB

Trelleborg AB satsar på att utveckla talanger i Trelleborg. Nu har man öppnat Trelleborg Group University Campus vid huvudkontoret på Johan Kocksgatan. Företagets egna campus ska fungera som plats för utbildningar för företagets anställda, det skriver man på sin hemsida.

Företaget har sedan tidigare utbildningar runt om i världen men nu kommer man alltså att kunna förbättra lärandet även på hemmaplan.

”Det här campuset är ytterligare ett steg i Trelleborgs arbete i att erbjuda utvecklingsmöjligheter till våra anställda” skriver företaget.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Bil och buss i krock – bussföraren smet från platsen

En personbil och en buss var inblandade i en kollision på tisdagskvällen. Bussföraren smet från platsen.

Michaela Ekström

Kl.18:21, 20 februari, 2018

Bil och buss i krock – bussföraren smet från platsen
Foto: Bildbyrån

En personbil ska ha kört in i en buss på Tommarpsvägen mellan Skegrie och Västra Tommarp. Detta enligt ett larm till SOS Alarm som inkom klockan 18.11. Räddningstjänst har kallats till platsen.

Enligt Trafikverket ska olyckan ha stor påverkan på trafikläget. Enligt en prognos från myndigheten ser det ut att vara kraftig trafikpåverkan till 19.45. Övriga omständigheter kring olyckan är i nuläget oklara.

– Det ser ut att vara en smitning. Bussen har kört vidare. Det ska inte vara några personskador, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral syd.

Är det någon polisanmälan upprättad?

– Inte än. Vi är kvar på platsen och har kontakt med bilföraren. Just nu ligger den som trafikolycka smitning så får vi se vad den rubriceras som sedan, säger Anna Göransson.

ska%cc%88rmavbild-2018-02-20-kl-18-27-28

Här ska olyckan ha inträffat. Skärmdump: Trafikverket 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Barn hittad livlös i simbassäng

Har förts till sjukhus med ambulans.

Michaela Ekström

Kl.17:53, 20 februari, 2018

Barn hittad livlös i simbassäng
Foto: PŠär Olert / BILDBYRåN

Räddningstjänst och ambulans kallades till ett badhus i Trelleborg med anledning av ett drunkingstillbud. Larmet inkom klockan 16.36 och enligt larmet var det ett barn som låg medvetslös i en simbassäng. Detta skriver Kvällsposten.

I händelserapporten från räddningstjänsten står att barnet hade ”fin färg” och fick syrgas av ambulanspersonal på platsen.

– Barnet var vaket och fick syrgas, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid räddningstjänst syd till Kvällsposten.

Barnets ålder är okänd men personen ska vara förd till sjukhus med ambulans.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Stäng